Ένα ακούραστο αμυντικό δίδυμο!

Σίγουρα τα έξι τέρματα και μάλιστα με τον τρόπο που αυτά ήρθαν στην Βαρκελώνη, «χάλασαν» το παθητικό του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή μπορεί οι ερυθρόλευκοι να έχουν μαζέψει συνολικά εννέα φορές τη μπάλα από τα δίχτυα τους σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά η εικόνα που έχουν παρουσιάσει κατά γενική ομολογία οι κεντρικοί αμυντικοί των νταμπλούχων Ελλάδας σε αυτή τη διαδρομή είναι θετικότατη.

 Ο Λορέντζο Πιρόλα «άγγιξε» το τέλειο με την εμφάνιση του απέναντι στην PSV, αλλά και ο αρχηγός του θρύλου, Παναγιώτης Ρέτσος, επίσης τα πήγε περίφημα στο πλευρό του Ιταλού σέντερ μπακ. Οι δύο ποδοσφαιριστές μάλιστα έχουν πρωταγωνιστήσει, «καταπίνοντας» χιλιόμετρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δε συναντάς εύκολα στις άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ δύο από τους τρεις παίκτες με τα περισσότερα χιλιόμετρα ανά ώρα, στην πρώτη τριάδα. Για την ακρίβεια, ρίχνοντας μια ματιά στον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λορέντζο Πιρόλα έχει καταπιεί 32,8 χιλιόμετρα ανά ώρα, ενώ τα ίδια αποτελέσματα έχει και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που έδωσε πολλές μάχες στην κορυφή της επίθεσης και στο τελευταίο ματς, ενώ σκόραρε και το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, από το σημείο του πέναλτι.

 Σχετικά με τον Παναγιώτη Ρέτσο, έχει 32 χιλιόμετρα ανά ώρα. Κάτι το εντυπωσιακό λοιπόν να βλέπουμε αυτή τη δυάδα τόσο ψηλά σε αυτή τη στατιστική κατηγορία!