Εμμονικός με τον Ολυμπιακό ο Αλαφούζος
Αν κάτι έγινε ξεκάθαρο στο debate ή αλλιώς στο muppet show του Αλαφούζου με τους «πράσινους» δημοσιογράφους , αυτό είναι ένα πράγμα. Μιλάμε ότι έχει μεγάλη εμμονή με τον Oλυμπιακό, ο κυρ Γιάννης! Κάθε σκέψη του για την αποτυχημένη θητεία του μιλάει για τον Ολυμπιακό.
Ακόμη και όταν δεν υπήρχε η παραμικρή σύνδεση, ο κυρ-Γιάννης έβρισκε τρόπο να πετάξει ξανά και ξανά την γνωστή… καραμέλα κατά του Ολυμπιακού.
Και να ήταν η πρώτη φορά; Εδώ μιλάμε για διαρκή, ασταμάτητη, παροξυσμική εμμονή. Είναι λες και 13 χρόνια που είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟ, φταίει ο Ολυμπιακός και ρίχνει το… μπαλάκι εκεί για αποφύγει την ανικανότητα του και την αποτυχία του.
Αντί να κοιτάξει την πραγματική του αποτυχία στη διοίκηση της ομάδας του, αντί να σταθεί μπροστά σε όσα δεν πέτυχε όλα αυτά τα χρόνια, καλύτερα να αφήσει τον Ολυμπιακό, που έχει όλο το πακέτο. Πρόεδρο ηγέτη, ομαδάρα που σαρώνει τίτλους και έναν πύρινο λαό που είναι η ασπίδα και το δόρυ του Ολυμπιακού, σε αντίθεση στον ΠΑΟ που ο Αλαφούζος είναι το… κόκκινο πανί.