Μεντιλίμπαρ: «Μετά την αποβολή του Φορτούνη δυσκολευτήκαμε πολύ»

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε κόντρα στη Ναϊμέγκεν. Ο Πειραϊκός Σύλλογος ηττήθηκε στην δεύτερη αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League και πλέον θα συνεχίσει στο Europa League. 

O Xοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την αναμέτρηση πραγματοποίησε κάποιες δηλώσεις, λέγοντας ξεκάθαρα πως η ομάδα δυσκολεύτηκε μετά την αποβολή του Κώστα Φορτούνη, ενώ επισήμανε ότι δεν σταματά η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Βάλαμε το γκολ και νομίζαμε ότι μπορούμε να διατηρήσουμε αυτή την κατάσταση μέχρι το τέλος.

Στη συνέχεια δεχθήκαμε το γκολ του αντιπάλου, μετά την αποβολή του Φορτούνη δυσκολευτήκαμε πολύ, έπρεπε να αμυνθούμε όμως δεν αντέξαμε στο τέλος.

Ξέραμε από πριν πώς έχει η κατάσταση, δεν θα τρελαθούμε, γνωρίζαμε από πριν ότι έχουμε την League Phase του Europa League, θα περιμένουμε την κλήρωση.

Ζούμε σε μια εποχή στο ποδόσφαιρο, που η προετοιμασία δεν βοηθάει κανένα, παίκτες που έκαναν προετοιμασία φεύγουν και έρχονται άλλοι που δεν έκαναν προετοιμασία, είναι ένα γενικότερο πρόβλημα.

Πρέπει να δούμε ποιοι θα είναι οι παίκτες μας, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτούς που θα έχουμε στην διάθεσή μας. Κάναμε την προσπάθειά μας, δεν τα καταφέραμε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι μας».