«Ήταν ένας κορυφαίος αντίπαλος»
Είναι λογικό να πετάνε όλοι στα… ουράνια στην NEC, μετά από την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου περιμένει η Μπόντο Γκλιμτ. Αναγνώρισαν ωστόσο τη δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά και τη σημασία που έπαιξε η αποβολή του Κώστα Φορτούνη.
«Χρειαζόμασταν χρόνο για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Αλλά μετά το γκολ μου, πήραμε νέα ενέργεια. Η κόκκινη κάρτα μας βοήθησε, φυσικά» παραδέχτηκε ο σκόρερ του πρώτου γκολ των γηπεδούχων, Μπράιαν Λίνσεν. Ο 38χρονος Τιάρον Τσέρι, που δημιούργησε πολλές απειλές για την ερυθρόλευκη άμυνα, σχολίασε:
«Ο επερχόμενος αντίπαλος Μπόντε/Γκλιμτ θα είναι δύσκολος, αλλά και ο Ολυμπιακός ήταν δύσκολος».
Καταλήγοντας, έχουν ενδιαφέρον και τα σχόλια του προπονητή των νικητών, Ντικ Σρέιντερ. «Πρέπει να προσαρμοστείς κατά τη διάρκεια της σεζόν και μετά έχεις αμέσως έναν κορυφαίο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι εύκολο. Μετά έχεις κόπωση και προβλήματα με το προσωπικό στην άμυνα».