Τούρκοι για τον Πουέρτα

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την πολύ απαιτητική περίπτωση του Γκουστάβο Πουέρτα. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός για τον διεθνή χαφ που έχει παίξει βασικός ως τώρα και στα δύο ματς πρωταθλήματος Ισπανίας, είναι μεγάλος.

Όπως σημειώνει τα τουρκικά ΜΜΕ, η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει στο μάτι τον 23χρονο Κολομβιανό αστέρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ, Γκουστάβο Πουέρτα, για να τον αποκτήσει στη μεσαία γραμμή. Αναφέρεται ότι οι «Κιτρινόμπλε» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Πουέρτα, ο οποίος πληροί τον κανονισμό U23, και πιέζουν σκληρά για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα Sözcü «η Φενέρ είναι διατεθειμένη να καταβάλει 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Πουέρτα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις στο κέντρο. Αναφέρεται ότι η διοίκηση του συλλόγου πιέζει τα πάντα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. να από τα βασικά χαρακτηριστικά του Πουέρτα για τη Φενέρμπαχτσε είναι ότι πληροί τον κανόνα του ξένου παίκτη U23. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις με τον αριθμό 6 και 8, καθώς και στη δεξιά και αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, φέρεται να κυνηγάει και η Μπενφίκα».