Σμιτ: «Ξέραμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. η έδρα του τον κουβαλάει»
«Ελπίζω να δώσαμε στην ομάδα κάτι για το οποίο να είναι περήφανη. Ωστόσο, νομίζω ότι όταν κερδίζεις και προηγείσαι στο πρώτο ημίχρονο, είσαι λίγο δυσαρεστημένος στο τέλος, και όταν χάνεις τον αγώνα, ειδικά προς το τέλος. Προφανώς, το δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο, και αμυνθήκαμε καλά, αλλά το να δεχόμαστε ένα γκολ εξακολουθεί να πονάει, ειδικά επειδή ήταν δικά μας λάθη. Ελπίζω να βελτιωθούμε στον επόμενο αγώνα», δήλωσε ο Κάγιεταν Σμιτ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Κάιτεκ άνοιξε το σκορ σε αυτόν τον αγώνα. «Είμαι σίγουρος ότι ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά ειλικρινά, αυτός ο αγώνας ήταν τόσο έντονος που δεν υπήρχε ούτε μια στιγμή για να επικεντρωθούμε σε οτιδήποτε άλλο. Απλώς έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο έργο που είχαμε μπροστά μας, επειδή ξέραμε με τι είδους ομάδα παίζαμε και τώρα θα παίζουμε εναντίον ομάδων σαν κι αυτές ξανά και ξανά, οπότε πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», παραδέχτηκε.
Οι αντίπαλοί τους έθεσαν τον πήχη ψηλά. «Είχαν πολύ καλή επίθεση και την αξιοποίησαν καλά, αλλά στην άμυνα ήταν επιρρεπείς σε λάθη. Είχαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο και πιθανώς θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευτεί μία ή δύο, αλλά τώρα θα αντιμετωπίσουμε αντιπάλους σαν κι αυτόν και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό, γιατί δεν θα είναι εύκολο», σημείωσε ο ακραίος.
«Στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασαν λίγο ρυθμό μετά το γκολ τους, γιατί φυσικά, όταν παίζεις εντός έδρας και έχεις το είδος των οπαδών που έχει η Ολυμπιακός, οι κερκίδες κουβαλούν την ομάδα, όπως κάνουν συχνά οι οπαδοί στο Μπιάλιστοκ. Όποιος ήταν εκεί το ένιωσε κι αυτός. Ελπίζω ότι στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Λέγκια, οι κερκίδες θα μας κουβαλήσουν και θα κερδίσουμε», κατέληξε.