Η αστυνομία "δείχνει" οπαδούς του Παναθηναϊκού!
Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν… άγνωστοι στα γραφεία της Superleague στο Μαρούσι. Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής περίπου 40 άτομα πήγαν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.
Οι πληροφορίες και οι μαρτυρίες λένε πως έφτασαν στην οδό Αστροναυτών με μηχανάκια, έσπασαν τις τζαμαρίες του κτιρίου και τις κάμερες και έγραψαν και συνθήματα.
Η αστυνομία πάντως "δείχνει" οπαδούς του Παναθηναϊκού που αμέσως μετά θα κατευθύνονταν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μπάσκετ με την Μπαρτσελόνα, για την Ευρωλίγκα.
Έχει αρκετό ενδιαφέρον αυτή η υπόθεση. Φυσικά, δεν έβγαλε έκτακτο ο ΣΚΑΪ. Ούτε τα άλλα "αντικειμενικά" μέσα θα… ερεθιστούν.
Εμείς ως redking.gr έχουμε ένα ερώτημα. Όλα αυτά δεν έχουν υποκινητή; Ποιος κατηγορεί κάθε τρεις και λίγο την Superleague και θέλει να μην τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα;