Από νωρίς προκλητικός ο Δημητριάδης

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που έχουν συγκεκριμένα «καθήκοντα». Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης. Στα ματς με τον Ολυμπιακό, δεν κάνει κάτι άλλο παρά να προκαλεί τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» με τη συμπεριφορά του και τις χειρονομίες του.

Τόσα χρόνια δεν έχει μάθει να κάνει τίποτα άλλο στα ματς με τον Θρύλου. Είναι η «αποστολή» του να δημιουργεί κλίμα, να το δυναμιτίζει. Τόσα χρόνια στη… φάπα από τον Ολυμπιακό η ομάδα του και δεν έχει άλλο λόγο αντίδρασης. Όπως έκανε και σήμερα το απόγευμα, όταν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά την άφιξη της αποστολής της ομάδας της ΑΕΚ στον Πειραιά.

Δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τα γνωστά, προκαλώντας τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και τα άλλα στελέχη των πρωταθλητών που ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Όσα χρόνια κι αν περάσουν το κόμπλεξ που έχουν για τον Θρύλου δεν αλλάζει.