☰
✕

Η 11άδα του Ολυμπιακού

Λίγες και περιορισμένες αλλαγές όπως πάντα από τον Πάουλο Μπέντο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού διατηρεί τον κορμό της ομάδας του, κάνοντας μερικές προσθαφαιρέσεις στην 11άδα, από το ένα ματς στο άλλο. Κάτι που επαναλαμβάνεται και απόψε, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ποιες είναι αυτές; Ο Βιάνα θα πάρει τη θέση του Ρέτσου, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Αστάνα. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός Έλληνας αμυντικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απόψε, μετά την αποβολή του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Η δεύτερη και αναμενόμενη ήταν του Στέφανου Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, αντί του Νίκολα Λεάλι. Σε ό,τι αφορά την 3η, είναι η επιστροφή του Ιντέγε στο αρχικό σχήμα αντίο του Καρντόσο που είχε ξεκινήσει στην αναμέτρηση του Europa League.