Θίχτηκε ο Τσίπρας για το "πέτσινο"! Ρε τι ζούμε...

Άλλη δουλειά δεν έχει η Κυβέρνηση, εξακολουθεί να ασχολείται με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τόνισε ότι η εικόνα του τελικού ήταν θλιβερή και ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με "πέτσινο" γκολ!

Αυτή τη φορά, όμως, δεν έβγαλε δελτίο Τύπου, αλλά τοποθετήθηκε δημόσια ο Αλέξης Τσίπρας, στα εγκαίνια του Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου του Εύοσμου!

«Όταν ακούμε ότι η μεταρρύθμιση πρωτοβάθμιας υγείας είναι σοβιετικού τύπου, όταν ακούμε από τον τομεάρχη της ΝΔ ότι θα τα αλλάξουν όλα και θα απολύσουν τον κόσμο, τους αφήνουμε, γιατί τώρα τελευταία όλα τα ακούνε πέτσινα, τα αντίμετρα πέτσινα, το κύπελλο στον ΠΑΟΚ, πέτσινα τα κέντρα υγείας. Πέτσινη είναι η ευαισθησία τους απέναντι στον λαό», ήταν τα λόγια του!

Αλήθεια, γιατί θίχτηκε τόσο πολύ η Κυβέρνηση για τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «πέτσινο», σε σημείο που πρέπει να απαντάει κιόλας; Δεν έχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν; Ή μήπως θεωρούν πως ο Πέδρο Ενρίκε δεν ήταν οφσάιντ;