Γκαλτιέ: "Μίλησα με τον Μοντέστο"

Τη στιγμή που στην Γαλλία εμπλέκουν το όνομα του Κριστόφ Γκαλτιέ με τη Νις, ο ίδιος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «madeinfoot.com» επιβεβαίωσε την επαφή που είχε με τον Ολυμπιακό στις αρχές Μαΐου. Με τον ίδιο όμως να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα μπορεί να δουλέψει σε κάποια ομάδα μέχρι τα μέσα Ιουνίου εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, ο Κριστόφ Γκαλτιέ τόνισε στη δήλωσή του:

«Ο Φρανσουά Μοντέστο, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, μου τηλεφώνησε στις 3 Μαΐου κατά τη διάρκεια του προεδρικού ντιμπέιτ. Μου είπε πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να εξετάσει την υπόθεση.

Εγώ θα πάω στο νοσοκομείο στις 28 Μαΐου για να κάνω μια εγχείριση την επομένη. Η εγχείριση είναι προγραμματισμένη είτε μείνω στη Σεντ Ετιέν είτε όχι. Δεν θα μπορώ να δουλέψω για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες»