«Πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία ο Μόρα»
Το όνομα του Φελίπε Μόρα έχει «παίξει» τελευταία σε σενάρια με τον Ολυμπιακό! Ο 23χρονος Χιλιανός επιθετικός έχει πραγματοποιήσει καλή σεζόν με τη φανέλα της Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Ευρώπης, μεταξύ αυτών όπως φημολογείται και οι «ερυθρόλευκοι».
Ο παράγοντας της Άουνταξ Ιταλιάνο, Λορένθο Αντίγιο, μίλησε σε Μέσα της Χιλής για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, σχολιάζοντας και το συμβόλαιο που έχει τώρα ο παίκτης με την Ουνιβερσιδάδ. Να θυμίσουμε ότι και η πρώην ομάδα του Μόρα, Άουνταξ Ιταλιάνο, έχει το 30% του παίκτη:
«Για εμένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο παίκτης μπορεί να φύγει. Θα πρέπει να σκεφτεί και ο παίκτης τι θα κάνει για το μέλλον του, ο οποίος τώρα διανύει μία καλή στιγμή της καριέρας του. Όμως επίσης θα πρέπει να επωφεληθούν και όλες οι πλευρές, γιατί αν δεν το εκμεταλλευτούμε αυτό τώρα μπορεί να μην υπάρξει για κανέναν ξανά η ευκαιρία. Εάν ικανοποιηθούμε οικονομικά τότε μπορεί να φύγει.
Κανείς δεν ανάγκασε την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε να υπογράψει ρήτρα στο συμβόλαιο. Θα πρέπει να σκεφτούν και να αφήσουν τον παίκτη να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και με μεγαλύτερες οικονομικές ευκαιρίες απ' ότι έχει εδώ. Κάνουμε προσπάθειες να πληρωθεί η ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ».
Να σημειωθεί πως τα δημοσιεύματα στη Χιλή, αναφέρονται σε προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή από Μεξικό και Ελλάδα!