"Ο Κάμπελ πέτυχε σημαντικά πράγματα στον Ολυμπιακό"

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του φέρεται να βρίσκεται για ακόμα μία σεζόν ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, όπου είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Ο μάνατζερ του πρώην άσου του Ολυμπιακού, λοιπόν, ο Χοακίμ Μπατικά, παραχώρησε συνέντευξη σε ξένο Μέσο. Εκεί αναφέρθηκε στους λόγους όπου η αγγλική ομάδα παραχωρεί συνεχώς δανεικό τον πελάτη του, ενώ αναφέρθηκε και στον Θρύλο, υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν αρκετές φορές να αποκτήσουν τον Κοσταρικανό εξτρέμ.

«Στον Ολυμπιακό ο Τζόελ πέτυχε πολλά σημαντικά πράγματα, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον αποκτήσει πολλές φορές. Ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης, το επίκεντρο της ομάδας που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια, είχε καλή παρουσία στο Champions League και σκόραρε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και στη συνέχεια αποκλείστηκε», ανέφερε σχετικά ο Μπατικά στην ιστοσελίδα «lucarne-opposee.fr».

Και συνέχισε, σημειώνοντας πως «Πιστεύω πως ένας 24χρονος που έχει παίξει στο Champions League, στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στα πρωταθλήματα των Ισπανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Ελλάδας και Πορτογαλίας, έχει πολύ σημαντικές εμπειρίες και φυσικά, οι στόχοι του παραμένουν σημαντικοί. Συνεχίζει να δουλεύει κάθε μέρα για να έχει έναν σημαντικό αριθμό αγώνων κάθε χρόνο».