☰
✕

"Είμαστε φαβορί, αλλά δεν θα είναι εύκολο"

Είναι λίγες ημέρες στον Ολυμπιακό ο Χρβόγε Μίλιτς και σε λίγο καιρό θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδα της χώρας του! Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν να παίξουν με τη Ριέκα στα πλέι οφ του Champions League και ο Χρβόγε Μίλιτς μίλησε στην ιστοσελίδα «goal.com» για τα ματς του Θρύλου με τη Ριέκα.

«Δεν θα ήθελα να πω πολλά, νομίζω ότι είμαστε το φαβορί. Είναι ενδιαφέρον που το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στον Πειραιά, όμως δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Η Ριέκα δουλεύει συστηματικά τα τελευταία χρόνια για να δημιουργήσει μια πραγματικά καλή ομάδα και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Εκαναν το νταμπλ, τώρα έφτασαν στα πλέι οφ του Champions League. Εχει καλή άμυνα και επίθεση. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον, αλλά μπροστά είναι πολύ επικίνδυνοι.

Την αντιμετώπισα όταν αγωνιζόμουν στη Χάιντουκ. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στο γήπεδο Ρουγέβιτσα, αλλά η Χάιντουκ δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, οι πιθανότητες είναι διαφορετικές. Δεν υπάρχουν σίγουρα φαβορί στο ποδόσφαιρο».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τη δική του αγωνιστική κατάσταση, απάντησε: «Όλα πηγαίνουν καλά. Δουλεύω τις τελευταίες 10 ημέρες και βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση. Έχω ενταχθεί πλήρως στην προετοιμασία και θα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Ριέκα. Αυτά θα είναι τα πρώτα μου επίσημα ματς με τον Ολυμπιακό, για το Champions League».