☰
✕

"Η καλύτερη κροατική ομάδα"

Για την κλήρωση της Ριέκα με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Κροατών Γιούριτσα Βράνιες, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Βράνιες εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα ματς της πρώην ομάδας του με τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας:

«Ήμουν στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, στο "Παρτιζάνα" στο Βελιγράδι, παρακολουθώ λίγο το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχω παρακολουθήσει και στα τελευταία παιχνίδια τη Ριέκα. Και πιστεύω, πως έχοντας δει όλα αυτά, πως η Ριέκα έχει ελπίδες.

Όχι, ο Ολυμπιακός δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, δεν είναι ομάδα που δεν μπορεί να αποκλειστεί. Το πρώτο παιχνίδι γίνεται εκτός και αυτό είναι καλό για τη Ριέκα, που έχει γίνει πολύ σοβαρή ομάδα, με πολύ σοβαρό προπονητή. Μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε στην Ευρώπη.

Φυσικά, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ομάδες από το πρώτο ράφι, όπως είναι οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως η Ριέκα μπορεί να περάσει στο Champions League. Είναι η καλύτερη κροατική ομάδα και έχει γίνει σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα».