"Προτό, ο τρίτος..."!

Συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σίλβιο Προτό αποκαλύπτει ο βελγικός Τύπος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "voetbalnieuws.be", ο έμπειρος τερματοφύλακας τα έχει βρει με τον πρωταθλητή Ελλάδας και μένει η συγκατάθεση της Οστάνδης.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως αν προχωρήσει η υπόθεση, τότε ο Προτό θα γίνει ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα συνεργαστεί με τον Μπέσνικ Χάσι και στον Ολυμπιακό, μετά τον Οτζίτζα Οφόε και τον Γκιγιόμ Ζιλέ.

"Ο Μπέσνικ Χάσι έχει αποκτήσει ήδη δύο πρώην παίκτες της Άντερλεχτ, τον Βάντις Οτζίτζα και τον Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο Σίλβιο Προτό θα είναι ο τρίτος και σύμφωνα με τις πηγές μας, είναι ήδη πολύ κοντά. Ο Προτό θέλει Ολυμπιακό και ήδη έχει συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο, κάτι που επιβεβαιώθηκε από πληροφορίες κοντά στο περιβάλλον του παίκτξη της Οστάνδης", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.