Παίκτες με φιλοδοξίες και εμπειρίες
Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές του Ολυμπιακού, με τον Σίλβιο Προτό να είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που έπιασε... Λιμάνι! Αυτό που μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς από τις κινήσεις της ομάδας του Πειραιά, ήταν ότι προσπάθησε να συνδυάσει ήταν η εμπειρία των ποδοσφαιριστών με τη νεαρή ηλικία που έχουν άλλοι.
Από τη μία έχουμε τους έμπειρους Εμενίκε, Προτό, Ζιλέ, Οτζίτζα, Μίλιτς, Βούκοβιτς, Καρσελά και από την άλλη τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Ένγκελς, Τζούρτζεβιτς, Κούτρη, Σισέ.
Το κοινό τους όμως στοιχείο είναι η φιλοδοξία που έχουν άπαντες και ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος που τους καλύπτει απόλυτα σε αυτόν τον τομέα.
Η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που έχουν όλοι οι παίκτες που ήρθαν φέτος στον Θρύλο, αλλά και αυτών που έμειναν στο ρόστερ από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Θα έχουν την ευκαιρία με την ερυθρόλευκη φανέλα να διακριθούν στην κορυφαία διοργάνωση και αυτός είναι ο στόχος τους!
Άλλωστε ένα από τα όνειρα των παικτών, ιδιαίτερα των νέων σε ηλικία, είναι να καταφέρουν να αγωνιστούν στην καριέρα τους στο Champions League και να βρεθούν αντιμέτωποι με μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.