Πάει για ντεμπούτο ο Προτό
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:54
Όπως όλα δείχνουν το ντεμπούτο του Σίλβιο Προτό, θα είναι πιο άμεσο απ' ότι ίσως περίμενε και ο ίδιος. Αυτό γιατί ο Στέφανος Καπίνο στις προπονήσεις της Εθνικής ένιωθε ενοχλήσεις και για αυτό ακολουθούσε όλες αυτές τις ημέρες ατομικό πρόγραμμα.
Οπότε αν συνεχιστεί αυτός ο τραυματισμός να τον ταλαιπωρεί και με την επιστροφή του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, φαίνεται πως ο έμπειρος Βέλγος τερματοφύλακας θα είναι αυτός που θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρόλευκων» στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη.
Αυτό ενόψει και της πρεμιέρας του Θρύλου στους ομίλους του Champions League, καθώς στις 12 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες μετά τον αγώνα στην Ξάνθη, είναι προγραμματισμένο το ματς του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Καραϊσκάκη.