☰
✕

"Μας έδωσε τρομερή δύναμη"

Στη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, στάθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης. «Το να παίζεις με την Μπαρτσελόνα, που είναι η κορυφαία ομάδα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, είναι το κάτι άλλο. Τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν περιμέναμε ούτε εμείς. Ξέρουμε ότι είναι καυτό το γήπεδο, αλλά σήμερα ήταν κάτι παραπάνω. Μας έδωσε τρομερή δύναμη γιατί η Μπαρτσελόνα για 90 λεπτά μας πίεζε. Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, ο κόσμος μας στήριξε και ένα κομμάτι της σημερινής μας προσπάθειας, ήταν για αυτούς», δήλωσε αρχικά ο νεαρός μπακ του Θρύλου.

Για την εικόνα του ματς: «Ήταν κάτι ιδιαίτερο, δεν αντιμετωπίζεις κάθε μέρα παίκτες σαν τον Μέσι και τον Σουάρεζ. Από τέτοια παιχνίδια παίρνεις πολλά μαθήματα, δεν έχεις κάτι να χάσες. Ελπίζω να έχουμε πολλές αντίστοιχες εμπειρίες».

Για τη συνέχεια στην Ευρώπη: «Έχουμε δύο ματς ακόμα, θα κοιτάξουμε κάθε ένα από αυτά όταν έρθει η ώρα του. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα στη Λισαβόνα. Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει ποτέ. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τελευταίο ματς».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είχαμε μια σειρά πολλών δύσκολων ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Το σημερινό ματς είναι σημαντικό έναυσμα ψυχολογίας για αντεπίθεση και στο πρωτάθλημα».