Έχει, θεωρητικά, εύκολο πρόγραμμα
Με την είσοδο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League όλοι γνώριζαν στην ομάδα ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν θα είναι εύκολο με τα συνεχόμενα ματς. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και ένα «βαρύ» πρόγραμμα όλο αυτό το διάστημα, από τη στιγμή που είχαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και παράλληλα είχαν και μαζεμένα όλα τα ντέρμπι του πρωταθλήματος.
Έχουν παίξει με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ ενδιάμεσα είχαν και τα ματς της Ευρώπης.
Με την επανέναρξη της Superleague ο Ολυμπιακός έχει ένα, θεωρητικά, πιο εύκολο πρόγραμμα στους αγώνες του πρωταθλήματος.
Αρχίζει με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, στη συνέχεια έχει την Κέρκυρα εκτός έδρας, τον Απόλλων Σμύρνης εντός, τον Παναιτωλικό εκτός και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο.
Ματς τα οποία μπορεί να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός ένα σερί νικών, το οποίο θα δώσει και ψυχολογική... ένεση στην ομάδα, αν και αυτό τον καιρό όλοι στο Ρέντη είναι «ανεβασμένοι» με τις τελευταίες καλές εμφανίσεις κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Πλατανιά.