Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο Μποτία ψάχνεται
Όπως αναφέρουν στην Τουρκία ο Αλμπέρτο Μποτία έχει αρχίσει να ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα γράφουν ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού προτάθηκε στην Τράμπζονσπορ.
Από τον Ολυμπιακό δεν έχει γίνει κάτι γνωστό πως οι δύο πλευρές δεν συνεχίζουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φετινή σεζόν δεν του έχει πάει καλά του κεντρικού αμυντικού των «ερυθρόλευκων».
Αυτό γιατί δεν έχει αρκετές συμμετοχές και οι τραυματισμοί του οφείλονται σε αυτό.
Οι Τούρκοι γράφουν συγκεκριμένα ότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή του Θρύλου πρότεινε τον παίκτη έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ. Και σύμφωνα με την εμπειρία και το όνομα που έχει φτιάξει στην Ελλάδα και την Ισπανία ο Μποτία, στην Τραμπζονσπόρ τον θεωρούν μεταγραφή έκπληξη σε περίπτωση που προχωρήσει.