"Δεν μας τα έλεγες αυτά, Σαραϊδάρη, όταν ήσουν διαιτητής και όταν τους όριζες"
Η τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αποψινού ντέρμπι στην Τούμπα έγινε σήμερα και οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν πως ο ΠΑΟΚ οφείλει να εξασφαλίσει πολιτισμένες συνθήκες αγώνα. Όπως, δηλαδή, έγινε και στον πρώτο αγώνα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Μάλιστα, ο Σάββας Θεοδωρίδης επεσήμανε: «Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε κάποτε να φτάσετε τον Άρη, αλλά δεν έχετε πάρει κανένα πρωτάθλημα ακόμα. Επίσης για να καταλαβαίνουμε και τα μεγέθη, εμείς το 3ο πρωτάθλημα το πήραμε το 1934, τι να μας πείτε εμάς; Σας είπα, ασχοληθείτε με τον Άρη, μήπως τον φτάσετε».
Στη συζήτηση παρενέβη ο κ. Σαραϊδάρης, πρώην διαιτητής και νυν στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Εγώ έγινα ΠΑΟΚ για την αδικία, όχι για τους τίτλους»! Φυσικά, αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από την πλευρά του Ολυμπιακού. «Αυτά δεν μας τα έλεγες, Σαραϊδάρη, όταν ήσουν διαιτητής και όταν όριζες διαιτητές, τώρα μας τα λες», του είπε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.