☰
✕

Παράπονα, διαρροές και διαψεύσεις...

Μία... ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στον Παναθηναϊκό!

Οι παίκτες για μήνες ολόκληρους παραμένουν απλήρωτοι και προχωρούν σε αποχή από τις προπονήσεις, η διοίκηση τάζει να προεξοφλήσει μέρος οφειλών σε αυτούς, αλλά και υπαλλήλους, αθετώντας κατά κόρον τις όποιες δεσμεύσεις της. Και οι εκδικάσεις για μία σειρά από προσφυγές έχουν εξελιχθεί σε... ρουτίνα, με τον κίνδυνο ολικής καταστροφής για τον ΠΑΟ να είναι πιο ορατός από ποτέ.

Σήμερα, λοιπόν, και ενώ έχουν συμβεί τα γνωστά με τις... μαζικές απουσίες των ποδοσφαιριστών των «πρασίνων» από το Κορωπί, προέκυψε και ξεχωριστό θέμα αναφορικά με την περίπτωση του Λουτσιάνο. Για την ακρίβεια, όπως φέρεται να προκύπτει από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου επιθετικού, υπήρξε δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν καταβλήθηκε στον παίκτη το ποσό της δόσης που είχε συμφωνήσει με την «πράσινη» ΠΑΕ για τον μήνα... Οκτώβρη.

Από την πλευρά του, επισήμως ο Παναθηναϊκός διαψεύδει τα πάντα κατηγορηματικά, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, ο Λουτσιάνο φέρεται να μην έχει πληρωθεί από τον Σεπτέμβρη.

Με λίγα λόγια, ακόμα μία... τυπική ημέρα για τον ΠΑΟ. Ας το κλείσουν το… μαγαζάκι, επιτέλους.