Το σκάνδαλο συνεχίζεται...
Την προσφυγή του Ολυμπιακού για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που του είχε επιβληθεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη, απέρριψε το Διαιτητικό Δικαστήριο.
Θυμίζουμε, ο Θρύλος είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με -3 (2 ματς κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο), με την εν λόγω πονή να παραμένει και μετά την έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά, όπως... αναμενόταν, η απόφαση δεν άλλαξε.
Το μεσημέρι της Τετάρτης (18/4) εκδικάστηκε η υπόθεση, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Απέρριψε της προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 12/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».
Η... εξυγίανση συνεχίζεται.