Η παλιά είσοδος και το θρυλικό πούλμαν!

Γράφουν οι Δ. ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ, ΣΤΡ. ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Μπορεί να έχουν εκσυγχρονιστεί όλοι οι χώροι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει το παρελθόν να ξεχαστεί!

Όταν μπαίνει κάποιος στο Ρέντη, πηγαίνοντας στα δεξιά των εγκαταστάσεων, αν είναι... παλιάς κοπής θα θυμηθεί την πρώτη είσοδο που υπήρχε προς τα γήπεδα. Είσοδος η οποία πλέον δεν υπάρχει, αφού στην ανακαίνιση του Ρέντη που είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια είχε δημιουργηθεί η νέα πύλη.

Στην παλιά είσοδο, λοιπόν, υπάρχει μία κατασκευή με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, η οποία βρισκόταν και τα προηγούμενα χρόνια εκεί η οποία όμως βρίσκεται ακόμη στο Ρέντη για να θυμίζει σε όλους το παρελθόν του Θρύλου.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η κατασκευή που φέρνει σε κάποιους μνήμες από το παρελθόν, αλλά είναι και το θρυλικό πούλμαν που είχε ο Ολυμπιακός από το 1989! Ένα πούλμαν το οποίο για την εποχή του ήταν πολύ... μπροστά και θεωρούταν από τα καλύτερα της Ευρώπης!

Μάλιστα το συγκεκριμένο πούλμαν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό να το φτιάξουν και να το βάλουν στο μουσείο του συλλόγου για να έχει τη δυνατότητα να το βλέπει και ο κόσμος.