ΔΣ για την... αναδιάρθρωση

Την επόμενη Πέμπτη 21 Ιουνίου και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League, με θέμα, μεταξύ άλλων, και την αναδιάρθρωση. Η πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προβλέπει πρωτάθλημα 12 ομάδων για τη σεζόν 2019-20 κάτι που δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνες τις ομάδες, που καλούνται να πάρουν αποφάσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη Super League για το ΔΣ: «Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 21/06/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. (λόγω επικείμενης λήξης της θητείας των κ.κ. Γ. Στράτου και Χ. Δάρα).

2/ Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. από τον κ. Χ. Δάρα & τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Β. Γκαγκάτση για τη συνάντησή τους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη για θέματα αναδιάρθρωσης του Πρωταθλήματος.

3/ Επικύρωση βαθμολογιών Πρωταθλημάτων Υποδομής.

4/ Διάφορα:

Διενέργεια διαγωνισμού για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών.
Επιλογή επίσημης μπάλας Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, 2018 – 2019
Ανανέωση σύμβασης παροχής υπηρεσιών οδικής μεταφοράς διαιτητών.
Ανανέωση σύμβασης για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.
Διενέργεια διαγωνισμού για την παροχή δικαιωμάτων συλλογής συλλεκτικών αυτοκόλλητων Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.
Επιλογή εταιρείας καθαρισμού».