Θα έχουν τις ευκαιρίες τους
Δεν είναι λίγοι οι παίκτες οι οποίοι επέστρεψαν στο Ρέντη μετά το τέλος του δανεισμού τους σε ομάδες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού με την ομάδα έχουν ενσωματωθεί οι Μανώλης Σιώπης, Γιώργος Μανθάτης, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Μανώλης Σάλιακας οι οποίοι έπαιζαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες και αυτό που θέλουν είναι να δείξουν τι αξίζουν και να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ του Θρύλου για την ερχόμενη σεζόν.
Θα έχουν τις ευκαιρίες τους να αποδείξουν στον Πέδρο Μαρτίνς την αξία τους και να διεκδικήσουν μία θέση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού.
Το σημαντικό είναι πως όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι παιδιά που έχουν «βγει» από τα σπλάχνα του συλλόγου, καθώς είναι παίκτες οι οποίοι αγωνιζόντουσαν στα τμήματα της ακαδημίας του Ολυμπιακού και ξέρουν τι αντιπροσωπεύει ο σύλλογος και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την φανέλα.