Τελευταία μέρα ανανεώσεων
Η τελευταία μέρα ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας είναι η σημερινή και αφορά τους περσινούς κατόχους. Κοινώς, όσοι είχαν και πέρσι κάρτα διαρκείας, μπορούν έως και σήμερα, από τις 10:00 έως τις 18:00, να ανανεώσουν τη θέση τους.
Άλλωστε, από την Τετάρτη και επί καθημερινής βάσεως, ο κόσμος θα μπορεί να κλείσει θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μιας και ανοίγουν οι θέσεις για όλους τους φιλάθλους.
Στην ομάδα υπάρχει ικανοποίηση για την έως τώρα διάθεση των διαρκείας και περιμένουν ανάλογη συνέχεια και στην πορεία.
Τέλος, να σημειωθεί πως την Τρίτη 26/6 (10:00 - 18:00) θα μπορούν να αλλάξουν θέση όσοι ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους, ΜΟΝΟ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με την προσκόμιση της απόδειξης και της κάρτας διαρκείας (ένας κάτοχος μπορεί να φέρει και άλλων κατόχων).
Για περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ, και στο τηλέφωνο 210-4800920.