☰
✕

Σκανάρουν τη Λουκέρνη

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρουν από κοντά τη Λουκέρνη έχουν απόψε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τους Ελβετούς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η προσεχής αντίπαλος του Θρύλου αντιμετωπίζει απόψε, στις 17:00, εκτός έδρας (στη «Stockhorn Arena», για την ακρίβεια) κόντρα στην Τουν, για τη 2η αγωνιστική του ελβετικού πρωταθλήματος και στο γήπεδο θα δώσουν το «παρών» ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας θα τσεκάρουν από κοντά τη Λουκέρνη, λίγες μέρες πριν τα δύο παιχνίδια στο Europa League. Θυμίζουμε, το πρώτο ματς του Θρύλου με την ελβετική ομάδα θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το δεύτερο στις 16/8 στη «Swissporarena».