Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις
Στις διπλές προπονήσεις επιστρέφει την Δευτέρα (30/7) ο Ολυμπιακός, μετά το διήμερο ρεπό που είχε χορηγήσει στους ποδοσφαιριστές του το Σαββατοκύριακο ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να ξεκουραστούν από την επιστροφή τους από την Ολλανδία.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» περιλαμβάνει τόσο πρωινή, όσο και απογευματινή προπόνηση.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ανεβάσει τους ρυθμούς, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, μιας και μετράμε πλέον αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με τη Λουκέρνη, στις 9 Αυγούστου, στο Καραϊσκάκη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος θέλει να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο και στην φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (1/8, 21:00) με τη Λεγκανές, που θα αποτελέσει μία άτυπη πρόβα τζενεράλε ενόψει του ματς με τους Ελβετούς.