Και τώρα αρχίζει, ξανά, η δουλειά

Ολοκληρώθηκαν οι  υποχρεώσεις όλων των διεθνών του Ολυμπιακού με τους αγώνες που δόθηκαν το βράδυ της Τρίτης. Κάτι που σημαίνει ότι σήμερα, Τετάρτη, αναμένονται άπαντες στο Ρέντη για να ενσωματωθούν με την ομάδα στις προπονήσεις.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, περιμένει τους διεθνείς για να δει όλοι σε τι κατάσταση βρίσκονται μετά τα ματς με τις Εθνικές τους ομάδες και παράλληλα να ανεβάσει τον ρυθμό στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του Θρύλου.

Ουσιαστικά από την Πέμπτη θα γίνει κανονική προπόνηση με όλους τους παίκτες, καθώς την Τετάρτη οι διεθνείς θα ακολουθήσουν χαλαρό πρόγραμμα, αφού έπαιζαν την Τετάρτη.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αρχικά την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη στις 20:30 και στις 20 του μήνα φιλοξενεί, επίσης στο Καραϊσκάκη, την Μπέτης στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League.