Πανζουρλισμός για Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό!
«Τρέλα» επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του Ολυμπιακού ενόψει των αναμετρήσεων με Ντουντελάνζ (8/11) και Παναθηναϊκό (11/11), στο Καραϊσκάκη, για το Europa League και το πρωτάθλημα, αντίστοιχα.
Ενδεικτικό του… πανζουρλισμού που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, είναι το γεγονός ότι ήδη έχουν κάνει… φτερά 27.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τους «πράσινους» και 25.000 για το ματς με την ομάδα του Λουξεμβούργου!
Ο κόσμος του Θρύλου είναι αποφασισμένος και «διψασμένος» να γεμίσει τον Ναό σε αμφότερες τις δύο κομβικής σημασίας αναμετρήσεις, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.
Ωστόσο, όσοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα τα «μαγικά χαρτάκια» για τα εν λόγω παιχνίδια, θα πρέπει να τρέξουν να προλάβουν, διότι αναμένεται άμεσα να… εξαφανιστούν!