☰
✕

«Περήφανοι που θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο»

Ο προπονητής της Ντουντελάνζ, Ντίνο Τοπμέλερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από το ματς της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη για το Europa League.

Αρχικά τόνισε αναφορικά με τις διαφορές που θα έχει το ματς αυτό με το προηγούμενο στο Λουξεμβούργο: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τώρα τις διαφορές που μπορεί να κάνουμε ως προς την τακτική μας. Αύριο μετά το μεσημέρι θα δω με τι σύνθεση και τι τακτική θα κατέβουμε. Ξέρω ότι θα έχουμε ευκαιρίες, αλλά όταν παίζεις απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, πρέπει εσύ να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή μπάλα, ο Φορτούνης ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, αλλά και οι υπόλοιποι είναι καλοί, γρήγοροι και με καλή τεχνική. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να βάλουμε την μπάλα μπροστά και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει το ματς και το έχουμε στο μυαλό μας. Η ομάδα μου είναι έτοιμη για ένα καλό ματς».

Σε ερώτηση αν επηρεάζει τον Ολυμπιακό το ντέρμπι που έχει με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, απάντησε: «Όχι, γιατί είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Και για εμάς την Κυριακή υπάρχει ένα σημαντικό ματς, αλλά για κάθε ομάδα το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός κυνηγάει τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και για αυτό το λόγο είναι σημαντικό το αυριανό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη δική μας. Ξέρουμε ότι λογικά η Μπέτις θα κερδίσει την Μίλαν και άρα εφόσον θεωρούν ότι θα μας κερδίσουν, θέλουν την πρόκριση επί της Μίλαν την τελευταία αγωνιστική. Θα παίξουμε απέναντι σε μία "καυτή" ομάδα, σε μία θερμή ατμόσφαιρα και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα μας πρεσάρει ψηλά και θα επιχειρήσει να μας κερδίσει. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να τους αποτρέψουμε απ' όλο αυτό».

Όσον αφορά για το αν αυτό το ματς αποτελεί χρυσή σελίδα για το ποδόσφαιρο της χώρας, σχολίασε: «Όταν έρχεσαι εδώ με το πούλμαν της αποστολής, όταν βλέπεις αυτό το γήπεδο και ότι θα παίξεις εδώ, αυτό σημαίνει πολλά για εμάς και για τους ανθρώπους του συλλόγου. Είμαστε υπερήφανοι, ωστόσο, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε έναν βαθμό αν όχι περισσότερους αύριο. Θα το ψάξουμε, αν και ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο».