☰
✕

«Το περίμενα χρόνια»

Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σκόραρε κόντρα στη Λάρισα, στο Καραϊσκάκη, ο Γιώργος Μασούρας. Σε δηλώσεις του με τη λήξη του ματς, λοιπόν, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε ότι το περίμενε χρόνια αυτό το τέρμα, ενώ απωθέωσε τους συμπαίκτες του για τη δουλειά, την ποιότητά τους και το πόσο τον βοήθησαν να προσαρμοστεί.

«Αυτό που συνέβη σήμερα το περίμενα χρόνια. Ήθελα σίγουρα να σκοράρω και το κυνηγούσα, μου έκανε μια εξαιρετική πάσα ο Νάτχο και πέτυχα το γκολ. Δεν θέλω να σταματήσω, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες. Έχω τρομερούς συμπαίκτες, που με βοήθησαν και εκτός γηπέδου να εναρμονιστώ με το σύνολο, αλλά και μέσα στο γήπεδο με εμπιστεύονται και με στηρίζουν.

Υπάρχει πολλή ποιότητα σε όλες τις θέσεις, υγιής ανταγωνισμός και όλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Αυτό είναι το μυστικό και μπορεί η ομάδα να κάνει τόσες αλλαγές και να αποδίδει τόσο καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μασούρας.