Κώστας «κεντάει», Φορτούνης γλεντάει! Ακόμα και τραυματίας! (videos)

Δεν χωράει αμφιβολία ότι αποτελεί τον καλύτερο Έλληνα μέσο. Όπως, επίσης, ότι ο Κώστας Φορτούνης είναι το «Α» και το «Ω» του Ολυμπιακού. Είναι σε καλή κατάσταση ο ίδιος; «Ανεβάζει» επίπεδο ολόκληρη την ομάδα.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Φορτούνης ήταν καθοριστικός στο να έρθει το 4-1 επί της ΑΕΚ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League. Από δική του ατομική ενέργεια ήρθε το 2-1 στο 72’, με δική του ενέργεια (από απίθανη κάθετη του Γκιλιέρμε!) και γκολ «γράφτηκε» το τελικό 4-1 στο 87’.

Τόσο απλά. Απλά, γιατί έτσι τα κάνει ο ίδιος ο Φορτούνης να φαίνονται. Άλλωστε, δεν σηκώνει κουβέντα το γεγονός πως όταν ο Έλληνας μέσος είναι και «πατάει» καλά, όλος ο Ολυμπιακός ανεβαίνει και παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατός.

Ο Φορτούνης έφτασε τα 9 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, όντας ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού. Μέσα σε αυτά, τα τρία είναι κόντρα στην ΑΕΚ. Δύο αυτά που σας προαναφέραμε και ένα εκείνο το τρομερό γκολ που είχε σκοράρει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο ΟΑΚΑ, στις 7 Οκτώβρη 2018. Τότε που, μετά από πάσα του Ντάνιελ Ποντένσε, «έστειλε», με υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής, την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Μπάρκα, στο 58’. Ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς.

Μπορεί το υπέροχο τέρμα που πέτυχε εκείνο το βράδυ στο ΟΑΚΑ να μην έφτασε για να χαρίσει στον Ολυμπιακό τη νίκη (1-1 τελικό σκορ), ωστόσο τα δύο που πέτυχε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν αρκετά για να πάρει από το χέρι την ομάδα του και να την οδηγήσει σε θρίαμβο επί της ΑΕΚ. Και το έκανε, παίζοντας τραυματίας, αγωνιζόμενος με ένεση στο αριστερό του πόδι, αυτό, δηλαδή, με το οποίο σκόραρε και τα δύο γκολ επί της ΑΕΚ την Κυριακή.

Κοινώς, Κώστας «κεντάει», Φορτούνης γλεντάει!