☰
✕

«Η πρόκριση θέλει λογική...»

Στην ιστοσελίδα «zbirna.com», μίλησε ο Όλεγκ Προτάσοφ καθώς του ζητήθηκε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου, από τη στιγμή που γνωρίζει καλά τον Θρύλο τον οποίο έχει υπηρετήσει τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής:

«Πριν το πρώτο ματς με την Ντιναμό ο Ολυμπιακός προέρχονταν από την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Και ίσως η ομάδα να μην είχε συνέρθει ψυχολογικά και αυτό να την επηρέασε ως ένα βαθμό. Τώρα έχουν καλύτερη διάθεση, καθώς προέρχονται από την ευρεία νίκη με την ΑΕΚ.

Όλοι καταλαβαίνουν πώς απόψε θα χρειαστεί και οι δύο ομάδες να κάνουν ένα αξιόπιστο παιχνίδι στην άμυνα. Βέβαια, ο κόσμος θέλει να βλέπει περισσότερα πράγματα στην επίθεση. Αλλά η πρόκριση είναι ανοικτή και για να την κατακτήσεις, πρέπει να αγωνιστείς με λογική».