☰
✕

Μία ακόμα «γεμάτη» εμφάνιση από Γκιλιέρμε

Ο Γκιλιέρμε Τόρες αποτελεί, χωρίς καμία αμφιβολία, έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ο Βραζλιάνος χαφ, λοιπόν, πραγματοποίησε «γεμάτη» εμφάνιση και κόντρα στον ΟΦΗ, στο Καραϊσκάκη, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έτρεξε πολύ, ήταν σταθερός στις μεταβιβάσεις του, αποφεύγοντας τα λάθη, κάλυψε σωστά τους χώρους και αποτέλεσε τον πρώτο «κλέφτη» του Θρύλου.

Για την ακρίβεια, ο έμπειρος μέσος έκλεψε 7 φορές τη μπάλα από τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας, με αποτέλεσμα είτε να αποσοβήσει οποιονδήποτε κίνδυνο, είτε να δημιουργήσει δυνατότητα αντεπιθέσεων.

Όπως και να ‘χει, ο Γκιλιέρμε έχει καταφέρει να κερδίσει με το… σπαθί του την αμέριστη και καθολική αναγνώριση του προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και του κόσμου, έχοντας μετατραπεί σε βασικό και αναντικατάστατο «γρανάζι» της μηχανής του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.