Αδιάφορος; Όχι φυσικά! Στη Λαμία για το «διπλό»
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - 11:11
Να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν θέλει ο Ολυμπιακός και σε αυτό το πλαίσιο θα κυνηγήσει το «διπλό» και απόψε, κόντρα στη Λαμία (19:00, ΕΡΤ Sports HD), σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Super League.
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για τη Λαμία με αρκετές απουσίες, μιας και εκτός έμειναν οι Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος και Τοροσίδης, αλλά έχει την ποιότητα να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας που τον άφησε εκτός Κυπέλλου και εκτός στόχων από πολύ νωρίς.
Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.