☰
✕

«Να περάσουμε στο Champions League και να πάρουμε το νταμπλ»

Για τη νέα χρονιά που έχει ξεκινήσει για τον Ολυμπιακό και τους στόχους που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο Olympiacos TV.

Ο έμπειρος αμυντικός του Θρύλου τόνισε πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αναφέρθηκε και στη κουβέντα που έχει κάνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πέδρο Μαρτίνς.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην προετοιμασία της ομάδας και πραγματικά νιώθω πολύ όμορφα γιατί το κλίμα είναι πολύ καλό. Σε αυτό βοηθάει και το ότι υπάρχουν πολύ καλοί χαρακτήρες», δήλωσε αρχικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Δύο χρόνια χωρίς τίτλο για την ομάδα είναι πάρα πολλά. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες, το γνωρίζουμε όλοι, το έχουν καταλάβει όλα τα παιδιά, είμαστε συνειδητοποιημένοι. Για αυτό είμαστε εδώ, να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ο στόχος είναι κατ’ αρχήν να περάσουμε στο Champions League και να πάρουμε το πρωτάθλημα και το νταμπλ αν είναι δυνατόν. Πιστεύω πως αυτά μπορούν να γίνουν από τη στιγμή που είμαστε υγιείς και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλες αυτές τις διοργανώσεις.

Αυτό που έχω πει και με τον προπονητή, όσο και με τον πρόεδρο είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο αγωνιστικά, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια. Θα κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω και τα παιδιά και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».