☰
✕

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε 9 νέα επαγγελματικά συμβόλαια!

Όπως είναι γνωστό, η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα Υποδομής του Ολυμπιακού είναι εξαιρετική. Με τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να επενδύει πάρα πολλά στα φυτώρια των Πειραιωτών και τα αποτελέσματα να είναι εμφανή.

Στο πλαίσιο αυτό, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έδωσε 9 επαγγελματικά συμβόλαια σε παίκτες από τα τμήματα Υποδομής, επιβραβεύοντάς τους για τη σκληρή δουλειά τους. Ο λόγος για τους Δημήτρη Αρσενίδη, Πολύκαρπο Κατσαβάκη, Ευάγγελο Κεραμίδα, Άγγελο Τσάβο.,Ρενίλ Κασέμι, Χαράλαμπο Κατσογιάννη, Αναστάσιο Σαπουντζή, Γεώργιο Συρμή, Γεώργιο Σταμούλη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ακολουθώντας την επιτυχημένη της διαδρομή, μέσω της οποίας στελεχώνει συνεχώς την πρώτη ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με παίκτες αλλά επιπλέον συμβάλλει στη διαμόρφωση σωστών επαγγελματιών και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, η «ερυθρόλευκη» Ακαδημία προχώρησε σε υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με εννέα νέους ποδοσφαιριστές!

Πρόκειται συγκεκριμένα για τους γεννηθέντες το 2002:
Δημήτρη Αρσενίδη, Πολύκαρπο Κατσαβάκη, Ευάγγελο Κεραμίδα, Άγγελο Τσάβο.

Και γεννηθέντες το 2003:
Ρενίλ Κασέμι, Χαράλαμπο Κατσογιάννη, Αναστάσιο Σαπουντζή, Γεώργιο Συρμή, Γεώργιο Σταμούλη.
Με αυτόν τον τρόπο, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ δημιουργεί μια συνέχεια, στην εξαγωγή παικτών από τα «σπλάχνα» του.

Υπενθυμίζεται, πως η παραπάνω λίστα ποδοσφαιριστών, προστίθεται σε αυτούς που έχουν ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι Κωνσταντίνος Τζολάκης και Βασίλης Σουρλής (γεννηθέντες το 2002) βρίσκονται ήδη στην προετοιμασία με την Α’ ομάδα ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Ηλίας Καραργύρης, Βασίλης Ντότης, Αναστάσιος Ανδρέας Τσέλιος και Νικήτας Νικόλης, με τον τελευταίο να αποτελεί τον νεότερο ποδοσφαιριστή που ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, το προηγούμενο καλοκαίρι».