Οι Τούρκοι φιλικό με τη φίλη ΑΕΚ! Το λένε οι ίδιοι! (photo)
Για το φιλικό παιχνίδι με τη φίλη τους, την ΑΕΚ, ανυπομονούν οι Τούρκοι. Δεν το λέμε εμείς. Το λένε οι ίδιοι. Για την ακρίβεια, η Μπασακσεχίρ έκανε σχετικό ποστάρισμα, κάνοντας λόγο για τη φίλη ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα που θα δώσουν, στο ΟΑΚΑ, σε μερικές μέρες!
Δεν τρολάρουμε, αλήθεια!
Δείτε τι γράφει το σχετικό ποστάρισμα, το οποίο μπορείτε να το δείτε παρακάτω: «Λίγο πριν το παιχνίδι μας στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, παίζουμε το τελευταίο μας φιλικό παιχνίδι, στην Αθήνα, απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία, ιστορικά, έχει ρίζες από την Κωνσταντινούπολη. Ανυπομονούμε να δούμε τους φίλους μας».
Τρομερό;
Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός, αν περάσει τη Βικτόρια Πλζεν, θα βρει μπροστά του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, την τουρκική Μπασακσεχίρ, δηλαδή τους... φίλους της ΑΕΚ.
🇬🇧 Just before our match in 3rd Qualifying Round in UCL, we will play our last friendly game in Athens, against @AEK_FC_OFFICIAL, whose roots reach out to Istanbul historically. We look forward to see our friends. 👋🏻#AEKvIBFK pic.twitter.com/GGyly1Wghs
— İstanbul Başakşehir (@ibfk2014) July 23, 2019