Τα πράγματα είναι απλά, πρώτα η πρόκριση
Σίγουρα οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού δεν έχουν ολοκληρωθεί για αυτό το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό που προέκυψε με τον Κώστα Φορτούνη.
Ωστόσο αυτό που προηγείται και είναι πάνω απ' όλα αυτή τη στιγμή, δεν είναι τίποτε άλλο από τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν!
Ο Ολυμπιακός την Τρίτη φιλοξενεί στο Καραϊσκάκη τους Τσέχους, με μοναδικό στόχο την πρόκρισή του στην επόμενη φάση των προκριματικών των ομίλων του Champions League.
Σε αυτό το ματς έχουν ρίξει όλο τους το βάρος οι «ερυθρόλευκοι» και αυτή τη στιγμή δεν σκέφτονται κάτι άλλο παρά μόνο την πρόκρισή τους. Οπότε όπως είναι λογικό οι μεταγραφικές κινήσεις παίρνουν παράταση για μερικά 24ωρα.
Μετά την κατάκτηση της πρόκρισης θα συνεχίσει η ομάδα τις κινήσεις της και την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.