☰
✕

«Το αξίζαμε, δεν έχω θέμα τραυματισμού»

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε στη Ρωσία, κόντρα στην Κράσνονταρ, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, λοιπόν, ο Μαροκινός επιθετικός εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση του Θρύλου στους ομίλους του Champions League. Και τόνισε ότι είναι καλά, καθώς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, σήμερα πήραμε μια δίκαιη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά αντιδράσαμε αμέσως κι αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε αυτό που αξίζαμε. Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή. Στο ζέσταμα ήταν αμφίβολη η παρουσία του Γκερέρο, οπότε ετοιμάστηκα. Σημασία δεν έχει αυτό, όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα να προσφέρουμε. Αυτό έκανα κι εγώ», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε, υποστηρίζοντας πως: «Δεν έχω πρόβλημα με το χτύπημα που δέχθηκα. Αντικαταστάθηκα διότι είχα πρόβλημα κόπωσης, δεν έχω θέμα τραυματισμού. Σημασία έχει μόνο ότι προκριθήκαμε. Δεν έχω προτίμηση για τους αντιπάλους στους ομίλους, μπορεί να παίξουμε με μια αγγλική ομάδα, μια ισπανική, δεν ξέρω. Πάντως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».