☰
✕

«Προφορική συμφωνία με Ροζάριο για Λοβέρα»

«Φωτιά» έχουν πάρει τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με την Ροζάριο Σέντραλ, για την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού. Και το μόνο που απομένει, είναι να απαντήσει θετικά και ο νεαρός άσος.

Από εκεί και πέρα, ο εν λόγω δημοσιογράφος αναφέρεται και σε κάποιους όρους της επικείμενης συμφωνίας. Για την ακρίβεια, υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι του Θρύλου συμφώνησαν να αποκτήσουν το 80% των δικαιωμάτων του Λοβέρα, έναντι 3.3 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως και να ‘χει, μένει να φανεί αν θα υπάρξουν τυχόν εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, για την ιστορία, να αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου.