☰
✕

Έχει συνυφαστεί με την ήττα...

Αυτή η Εθνική Ελλάδας του… Γραμμένου της «εξυγίανσης», δεν έχει κανένα παρόν, κανένα μέλλον. Μόνο βήματα προς τα πίσω κάνει, με την κατάρρευση, στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά και σε όλα τα επίπεδα, να είναι πασιφανής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, λοιπόν, μπορεί να έδειξε κάποια μικρά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο γνώρισε μία ακόμα ήττα για τα προκριματικά του Euro 2020. Έχει… συνυφαστεί, πλέον, με τα αρνητικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Φαν Σιπ γνώρισε την ήττα από την Ιταλία, εκτός έδρας, με 2-0. Και, μάλιστα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο… ρελαντί.

Τα γκολ για την «Σκουάντρα Ατζούρα» σκόραραν οι Ζορζίνιο, στο 63’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Μπερναντέρσκι στο 78’, με μακρινό σουτ, με τον Πασχαλάκη να φέρει ευθύνη.

Όπως και να ‘χει, ο κατήφορος για την Εθνική, που αποκλείστηκε και μαθηματικά, συνεχίζεται...