☰
✕

Μήνυμα παραμονής και ανυπομονησία από Ομάρ

Να συνεχίσει στον Ολυμπιακό θέλει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, κάτι που άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του στη Νορβηγία. Συγκεκριμένα, τόνισε πως περνάει πολύ ωραία στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, το ίδιο και η οικογένειά του, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία του για το πρωτάθλημα και τις επόμενες μάχες στο Champions League. «Είναι ένας σύλλογος και ένας τόπος που απολαμβάνω πάρα πολύ. Και η οικογένειά μου περνάει πάρα πολύ καλά στην Αθήνα», δήλωσε σχετικά.

Για το γεγονός πως είναι αρχηγός σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο: «Είναι καλό. Το να έχεις τέτοια ευθύνη είναι κάτι σπουδαίο, αλλά και κάτι που μου αρέσει πολύ. Ο προπονητής ξέρει τι θα πάρει από εμένα. Είμαι πάντοτε έτοιμος για μάχη και για να δώσω το 100%. Για αυτό νομίζω ότι με επέλεξε».

Για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη φετινή σεζόν και προκριθήκαμε στο Champions League. Το να παίζεις εκεί είναι πολύ σημαντικό. Το 2-2 με την Τότεναμ στο πρώτο ματς ήταν καλό, αν και νομίζω ότι μας άξιζε να κερδίσουμε. Στο δεύτερο παιχνίδι ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες και χάσαμε. Ήταν απογοητευτικό. Αλλά τώρα ανυπομονούμε να παίξουμε με την Μπάγερν μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Στο πρωτάθλημα προηγούμαστε. Το περιμέναμε και το θέλουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και σημαίνει πολλά για τον κόσμο του. Η ομάδα είναι για εκείνον τα πάντα. Όταν τα πράγματα πάνε καλά για εμάς, είναι καλό για όλους. Αν δεν πάνε καλά, το καταλαβαίνεις. Βλέπεις πόσο πολλά σημαίνει η ομάδα για τον κόσμο της».