☰
✕

Έκανε το καθήκον του... και πρώτος ως το τέλος!

Το καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής, νικώντας 2-0 τον Ατρόμητο για την 10η αγωνιστική της Super League. Δυσκολεύτηκε αρκετά να διασπάσει τη μαζική άμυνα της ομάδας του Περιστερίου, ωστόσο το κατάφερε και φρόντισε να τελειώσει το παιχνίδι μέσα σε ένα τρίλεπτο.

Με τον Ντάνιελ Ποντένσε να ανοίγει το σκορ στο 60’ και τον Χιλάλ Σουντανί να το κλείνει στο 62’, ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε και σημείωσε την 8η νίκη του σε 10 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Είχε ευκαιρίες, αλλά όσο περνούσε η ώρα, μεγάλωνε και η πίεση. Ωστόσο, με τα δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο, ο Ολυμπιακός την έδιωξε μακριά, «κλειδώνοντας» τη νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες. Το μοναδικό αρνητικό ήταν η αποβολή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο 67’, ωστόσο ακόμα κι έτσι ο Ολυμπιακός ως το φινάλε απειλήθηκε απειροελάχιστα.

8η νίκη σε 10 αγώνες και στόχος για τον Ολυμπιακό είναι να μείνει πρώτος ως το τέλος.