Προσήλωση σε Πανιώνιο

Προσήλωση και προσοχή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο οφείλει να δείξει ο Ολυμπιακός. Τίποτα δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν γίνεται και δεν πρέπει να επηρεάσουν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Μόνο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (23/11, 19:30) είναι στο μυαλό των παικτών και του τεχνικού επιτελείου. Και έτσι πρέπει να είναι. Άλλωστε, όλα τα υπόλοιπα πρέπει να μένουν εκτός αποδυτηρίων και να μην επηρεάσουν κανέναν.

Επιπλέον, τα παιχνίδια που ακολουθούν με Τότεναμ (26/11) και ΠΑΟΚ (1/12) είναι πολύ σημαντικά. Πολύ σημαντικό, όμως, είναι και αυτό του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη, όπου η νίκη για τον Ολυμπιακό είναι επιτακτική.