Με την υπογραφή των Ελ Αραμπί και Σουντανί!

Εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αποτελούν οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Χιλάλ Σουντανί. Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στο επιθετικό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων». Αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, από τα στατιστικά τους.

Συγκεκριμένα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Θρύλος έχει σκοράρει 36 γκολ. Οι δύο προαναφερθέντες άσοι, λοιπόν, έχουν σκοράρει το 1/3 των τερμάτων της ομάδας του Πειραιά! 12, για την ακρίβεια. Θυμίζουμε, 7 έχει σκοράρει ο Μαροκινός φορ και 5 (όλα στο πρωτάθλημα) ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός. Παράλληλα, οι δυο τους έχουν μοιράσει μαζί και 3 ασίστ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί και επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Ότι αμφότεροι, δηλαδή, βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα, έχοντας μετατραπεί σε ορισμένα εκ των βασικότερων «γραναζιών» της… μηχανής του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Δύο ποδοσφαιριστές που τα κατάφεραν με το… σπαθί τους, επέστρεψαν δικαίως και άξια στις Εθνικές τους ομάδες και έχουν κερδίσει το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση όλων. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ποντάρει και να υπολογίζει πολλά επάνω τους, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.