Διαγωνισμός: Δύο διπλά εισιτήρια για τη «μάχη» με ΠΑΟΚ
Αυτός ο διαγωνισμός δεν χάνεται. Αυτό το παιχνίδι δεν χάνεται. Το redking.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις δύο διπλά εισιτήρια για τη μεγάλη «μάχη» της Κυριακής (1/12, 19:30) του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Super League.
Φυσικά, όπως και όλες τις προηγούμενες φορές, και αυτός ο διαγωνισμός αποτελεί μία προσφορά του μεγάλου χορηγού, Stoiximan.gr.
Δύο (2) διπλά εισιτήρια, λοιπόν, περιμένουν τους φίλους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, στείλτε με email τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και ταυτότητα) στη διεύθυνση info@redking.gr. Εκτός από τα δικά σας στοιχεία, πρέπει να δηλώσετε και του φίλου/φίλης που θα σας συνοδεύσουν στο Ναό.
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (28/11).
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, προσφορά του μεγάλου χορηγού, Stoiximan.gr.